Alles over liefde (Dutch Edition) by Lisa Appignanesi,Pon Ruiter PDF

By Lisa Appignanesi,Pon Ruiter

Liefde is onvoorspelbaar, machtig, onbeheersbaar, gekmakend. Het is een emotie die ons de hoogste vormen van vreugde verschaft terwijl haar keerzijde - haat, jaloezie en verlies - ons de haren uit het hoofd kan doen trekken van verdriet en in de diepste dalen doet belanden. Alles over de liefde beschrijft het hele spectrum van de liefde en de wijze waarop zij met al haar tegenstrijdigheden ons leven lang een rol speelt: verliefdheid, huwelijk, overspel, familie en vriendschap. Maar ook de keerzijde van de liefde komt uitvoerig aan bod: jaloezie en haat. Het boek onderzoekt de continuïteit en veranderingen in de liefde door de tijden heen, van de oudheid tot nu, en is gebaseerd op de literatuur, de beeldende kunst en de mythologie en doet het onderwerp daarmee recht: daar gaat het immers altijd over de belangrijkste menselijke emoties: liefde, verlies, verdriet, daar leren we het top hoe mensen zich voelen.
Alles over de liefde is even rijk en meeslepend als de emotie die het zo uitputtend beschrijft.

Show description

Read or Download Alles over liefde (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Get Niceville: de terugkeer (Dutch Edition) PDF

Sinds de dood van haar gewelddadige zwager heeft suggest Kate Kavanaugh het gezin van haar zus een thuis geboden. Zij en haar guy, agent Nick Kavanaugh, hebben zich ook ontfermd over de jonge Rainey Teague, wiens ouders onder mysterieuze omstandigheden zijn omgekomen. Maar Rainey is aangeraakt door het Kwaad en dat laat hem niet meer met rust.

Peter Heller,Dennis Keesmaat's De hondsster (Dutch Edition) PDF

Nooit eerder beschreef iemand zo geloofwaardig, maar ook zo schitterend hoe stil en radicaal anders de wereld eruit zou zien als er vrijwel geen mensen meer zouden wonen. Hig heeft tien jaar geleden als een van de weinigen een pandemie overleefd. Hij woont nu in de hangar van een verlaten vliegveld met als enig gezelschap zijn hond en zijn chagrijnige, vechtlustige buurman.

Toshi & Zonnebloem (Dutch Edition) by Saga K. Rosenthal,Gerwin Dijk PDF

Toshi de penguïn en zijn vriendin Zonnebloem doen alles samen en hebben veel plezier. Op een dag komt er met de submit een groot pakket van de Zuidpool…wat zou erin zitten? Een verhaal voor kinderen vanaf 2 jaar.

Additional resources for Alles over liefde (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Alles over liefde (Dutch Edition) by Lisa Appignanesi,Pon Ruiter


by David
4.5

Rated 4.93 of 5 – based on 35 votes