New PDF release: Als ik jou was (Dutch Edition)

By Lisa Renee Jones

Als Sara McMillan een stapel prikkelende dagboeken in handen krijgt, afkomstig uit een opslagunit waarvan de inhoud geveild wordt, is ze geschokt en gefascineerd tegelijk door de ontboezemingen van de schrijfster. Hoe meer ze leest, hoe meer ze zich gaat afvragen waarom Rebecca, de eigenaar van de ruimte, alles heeft achtergelaten. Is haar iets noodlottigs overkomen of heeft ze gewoonweg besloten om haar leven achter zich te laten en opnieuw te beginnen?

Sara raakt volledig in de ban van het spannende erotische leven dat Rebecca leidde en is vastbesloten te achterhalen wat er is gebeurd. Binnen de kortste keren raakt ze ondergedompeld in Rebeccas leven. Ze neemt haar oude baan over en ontmoet haar vrienden. Maar het gaat verder. Sara voelt zich sterk aangetrokken tot twee mysterieuze mannen: Marc, de eigenaar van een galerie, en de beroemde kunstenaar Chris. Ze laat zich verleiden, en hoewel het duidelijk is dat beide mannen duistere geheimen met zich meedragen, is ze niet meer in staat te stoppen.

Als ik jou was once is een huiveringwekkende erotische mystery die je niet meer los zal laten.

Lisa Renee Jones heeft meerdere prijswinnende boeken geschreven. Haar werk werd in verschillende talen vertaald. Als ik jou used to be is het eerste deel van een trilogie.

Show description

Read or Download Als ik jou was (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Get Niceville: de terugkeer (Dutch Edition) PDF

Sinds de dood van haar gewelddadige zwager heeft suggest Kate Kavanaugh het gezin van haar zus een thuis geboden. Zij en haar guy, agent Nick Kavanaugh, hebben zich ook ontfermd over de jonge Rainey Teague, wiens ouders onder mysterieuze omstandigheden zijn omgekomen. Maar Rainey is aangeraakt door het Kwaad en dat laat hem niet meer met rust.

Download e-book for iPad: De hondsster (Dutch Edition) by Peter Heller,Dennis Keesmaat

Nooit eerder beschreef iemand zo geloofwaardig, maar ook zo schitterend hoe stil en radicaal anders de wereld eruit zou zien als er vrijwel geen mensen meer zouden wonen. Hig heeft tien jaar geleden als een van de weinigen een pandemie overleefd. Hij woont nu in de hangar van een verlaten vliegveld met als enig gezelschap zijn hond en zijn chagrijnige, vechtlustige buurman.

Download e-book for kindle: Toshi & Zonnebloem (Dutch Edition) by Saga K. Rosenthal,Gerwin Dijk

Toshi de penguïn en zijn vriendin Zonnebloem doen alles samen en hebben veel plezier. Op een dag komt er met de submit een groot pakket van de Zuidpool…wat zou erin zitten? Een verhaal voor kinderen vanaf 2 jaar.

Additional resources for Als ik jou was (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Als ik jou was (Dutch Edition) by Lisa Renee Jones


by Jeff
4.3

Rated 4.03 of 5 – based on 37 votes