New PDF release: Anders Werken (Dutch Edition)

By Aukje Nauta,Guurtje van Sloten,Cristel van de Ven,Frans Wildenborg

Werken. Kan het anders, beter? Zonder al teveel regels? In rollen die uitdagend zijn? Met leiders die medewerkers vertrouwen, en andersom? Waar het onderscheid tussen leider en medewerker misschien niet eens meer bestaat? In organisaties die zichzelf continu ontwikkelen? En waar mensen volop waardering krijgen?

Ja, dat kan, zo blijkt uit de verhalen in dit boek en op de site www.anderswerken.eu. Verhalen verteld door ondernemers, wetenschappers, studenten, directeuren, HR-adviseurs, vakbondsbestuurders, werknemers en zelfstandigen. Hun inspirerende visies en ervaringen bewijzen hoezeer mens en organisatie erop vooruitgaan als we werk anders organiseren en op andere manieren leiding geven, mensen ontwikkelen en ons geld verdienen. Leidinggevenden, organisatieontwikkelaars, HR-professionals, OR-leden en cao-onderhandelaars kunnen volop leren van de verhalen in dit boek.

Aukje Nauta, Cristel van de Ven en Guurtje van Sloten van issue Vijf brachten de verhalenvertellers samen, met steun van de NSvP. In hun werk als organisatieadviseurs dagen zij mensen en organisaties uit om voortdurend het beste in elkaar naar boven te halen.

Show description

Read Online or Download Anders Werken (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Get Niceville: de terugkeer (Dutch Edition) PDF

Sinds de dood van haar gewelddadige zwager heeft recommend Kate Kavanaugh het gezin van haar zus een thuis geboden. Zij en haar guy, agent Nick Kavanaugh, hebben zich ook ontfermd over de jonge Rainey Teague, wiens ouders onder mysterieuze omstandigheden zijn omgekomen. Maar Rainey is aangeraakt door het Kwaad en dat laat hem niet meer met rust.

De hondsster (Dutch Edition) by Peter Heller,Dennis Keesmaat PDF

Nooit eerder beschreef iemand zo geloofwaardig, maar ook zo schitterend hoe stil en radicaal anders de wereld eruit zou zien als er vrijwel geen mensen meer zouden wonen. Hig heeft tien jaar geleden als een van de weinigen een pandemie overleefd. Hij woont nu in de hangar van een verlaten vliegveld met als enig gezelschap zijn hond en zijn chagrijnige, vechtlustige buurman.

New PDF release: Toshi & Zonnebloem (Dutch Edition)

Toshi de penguïn en zijn vriendin Zonnebloem doen alles samen en hebben veel plezier. Op een dag komt er met de submit een groot pakket van de Zuidpool…wat zou erin zitten? Een verhaal voor kinderen vanaf 2 jaar.

Additional info for Anders Werken (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Anders Werken (Dutch Edition) by Aukje Nauta,Guurtje van Sloten,Cristel van de Ven,Frans Wildenborg


by Kevin
4.0

Rated 4.58 of 5 – based on 46 votes